Web Analytics Made Easy - Statcounter

فلورنتینو پرز امیدوار است پس از ناکامی در آوردن کیلیان ام باپه، خرید اورلین شوامنی بتواند برگ برنده او در فضای نقل و انتقالاتی باشد.

اختصاصی طرفداری - در شرایطی که همه منتظر بودند کیلیان ام باپه از لیگ فرانسه تبدیل به پر سر و صدا ترین فعالیت نقل و انتقالاتی رئال مادرید در تابستان جاری شود، با چرخش عجیب سوپر استار فرانسوی، بازیکن دیگری از لیگ فرانسه توانست این عنوان را به خود اختصاص دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اورلین شوامنی، هافبک میانی فرانسوی موناکو، در انتقالی گران قیمت و قابل تامل راهی رئال مادرید شد تا فلورنتینو پرز فعلا تیمش را تکمیل قلمداد کند. درباره اورلین شوامنی صحبت های زیادی در بین هواداران فوتبال وجود دارد و بحث های زیادی پیرامون اینکه او قرار است چه فاکتورهایی از لحاظ فنی به رئال مادرید اضافه کند، صورت گرفته است. در این یادداشت به طور ویژه و مفصل از لحاظ فنی درباره این بازیکن صحبت می کنیم و از این خواهیم گفت که چرا رئال مادرید برای او این قدر پول پرداخت کرده و شوامنی در حال حاضر چه ویژگی های تخصصی دارد و در آینده چه پتانسیلی برای پیشرفت خواهد داشت.

شوامنی طی دو فصل اخیر در موناکو زیر نظر نیکو کواچ و اخیرا فیلیپ کلمنت در آرایش های پایه مختلف این دو سرمربی از جمله 3-3-4، 1-3-2-4 و 1-2-4-3 در بخش اعظمی از مواقع همواره در پست «Holding midfielder» (توضیح مفصل فنی) و نقش «Destroyer» در جلو مدافعان انجام وظیفه می کرد. البته نقش «Destroyer» در فوتبال مدرن این روزها نسبت به سال های دورتر تغییراتی یافته و دیگر بازیکنان صرفا در این نقش وظیفه تخریب بازی حریف را به عهده ندارند و باید توانایی های بسیار بیشتری را از خود در کار با توپ ارائه دهند. توضیح مفصل این مساله نیاز به یادداشت فنی جداگانه ای دارد که در آینده حتما به آن خواهم پرداخت. فعلا در این یادداشت مقصود این است که بدانید اورلین شوامنی از بازیکنان مدرن در این نقش بوده و توانایی های مورد نیاز برای بازی در این نقش را داشته. اما ویژگی های فنی شوامنی طی دو فصل اخیر در موناکو در این پست و نقش چیست؟ او چه تخصصی در نقش خود داشته که رئال مادرید حاضر شده این مبلغ گزاف را برای یک بازیکن در پست «Holding midfielder» پرداخت کند؟ کار را ابتدا از داده های فنی پیشرفته آغاز می کنم و سپس موارد را به طور مصداقی درون زمین مسابقه برای شما توضیح خواهم داد.

در این یادداشت من در سه بخش به مطالعه و تحلیل داده های فنی پیشرفته خواهم پرداخت. هر بخش به منظور خاصی انتخاب شده و تحلیل مجزایی نیز از آن به شما ارائه خواهد شد. مطابق روال همیشه داده های فنی پیشرفته را روی نمودارها بر اساس «Percentile» (صدک) مشخص کرده ام تا بهتر بتوانیم به مقایسه کیفیت شوامنی در هر یک از این داده ها با دیگر بازیکنان هم پستش در پنج لیگ مطرح اروپایی بپردازیم. به عنوان مثال وقتی می گوییم شوامنی از حیث داده فنی «xA» در صدک 62 اُم قرار دارد، به این معنی است که این بازیکن از 62 درصد بازیکنان هم پستش در لیگ های مطرح اروپایی وضعیت بهتری از حیث این داده فنی داشته (تمامی داده های فنی پیشرفته مربوط به فصل تازه به اتمام رسیده لیگ فرانسه است).

در بخش اول کار را با چهار داده فنی پیشرفته آغاز می کنیم که می تواند وضعیت شوامنی را از حیث پارامترهای تهاجمی برای ما مشخص کند. داده فنی پیشرفته «xA» (توضیح مفصل فنی)، داده فنی پیشرفته «Deep progressions» (توضیح مفصل فنی)، داده فنی پیشرفته «xGBuildup» (توضیح مفصل فنی) و در نهایت تعداد دریبل موفق (شناخت دقیق داده های فنی پیشرفته برای درک این یادداشت کاملا ضروری است و توصیه می شود توضیحات هر داده فنی پیشرفته مطالعه شود). به تصویر زیر دقت کنید که وضعیت شوامنی را از حیث این چهار داده فنی پیشرفته نشان می دهد. می بینیم که هافبک فرانسوی به طور میانگین مقدار 0.08 را از حیث داده «xA» در هر 90 دقیقه از خود ثبت کرده و در صدک 62 اُم در میان تمامی هافبک های هم پستش در لیگ های مطرح اروپایی قرار گرفته. به این معنی که شوامنی از حیث دادن پاس های با کیفیت که هم تیمی هایش را در موقعیت گلزنی با کیفیت قرار می دهد، از 62 درصد هافبک های میانی در لیگ های مطرح اروپایی بهتر عمل کرده است. شوامنی از حیث «Deep progressions» با مقدار 6.02 مورد در هر 90 دقیقه در صدک 71 اُم قرار گرفته. به این معنی که هافبک میانی تیم ملی فرانسه در هر بازی به طور میانگین بیش از 6 بار توانسته از طریق حمل توپ، پاس و یا دریبل موفق توپ را به یک سوم تهاجمی تیمش برساند. شوامنی همچنین از حیث داده «xGBuildup» با مقدار 0.44 در هر بازی تقریبا متوسط کار کرده و توانسته در صدک 52 اُم قرار گیرد. در نهایت می بینیم که شوامنی از لحاظ مقدار دریبل موفق نیز با مقدار 0.95 در هر بازی باز هم در صدک متوسط 63 اُم خود را جای داده است.

تحلیل داده ها در این بخش به ما چه می گوید؟ اورلین شوامنی در حال حاضر به عنوان یک هافبک میانی در پست «Holding midfielder»، فردی نیست که تخصصش پارامترهای تهاجمی باشد. او یک متخصص حمل توپ و انتقال بازی به یک سوم تهاجمی نیست، هر چند که در این حوزه بازیکن نزدیک به خوبی است، اما یک متخصص نیست. وقتی از تخصص صحبت می کنیم، یعنی کمتر بازیکنی می تواند کار مورد نظر را از شوامنی بهتر انجام دهد. شوامنی هافبک میانی نیست که پاس نهایی ارسال کند و هم تیمی هایش را به طور متعدد در موقعیت گلزنی با کیفیت قرار دهد. او در این حوزه نیز عملکرد متوسط رو به بالایی دارد اما باز هم یک متخصص نیست.  هافبک میانی فرانسوی در موناکو هدف نخستین پاس های تیمش در عقب زمین قرار می گیرد، در طول بازی پاس های عرضی زیادی را ارسال می کند و در عین حال نیز توانایی خوبی در پاس های طولی و همچنین پیدا کردن همی تیمی هایش بین خطوط دارد، اما در عین حال باز هم یک متخصص ریتم دهنگی از عقب زمین محسوب نمی شود. همان طور که در مطالعه داده های فنی پیشرفته می بینید، شوامنی عملکرد متوسط رو به بالایی در تمامی این زمینه ها نسبت به بازیکنان هم پست خود نشان داده، اما باز هم در این حوزه ها عالی نبوده و یک متخصص محسوب نمی شود.

در بخش دوم دو داده فنی پیشرفته در حوزه پرسینگ و ایجاد فشار مستقیم روی بازیکنان حریف جهت بازپس گیری توپ را مطالعه و تحلیل می کنیم. داده نخست «Pressure» و داده دوم نیز «Pressure Regains» است. به تصویر زیر دقت کنید که وضعیت هافبک جدید رئال مادرید را از این حیث نشان می دهد. می بینیم که شوامنی در هر بازی به طور میانگین مقدار 17.21 بار تلاش کرده تا با ایجاد فشار روی حریفان توپ را از آنان پس بگیرد و از این لحاظ در صدک 41 اُم قرار گیرد (Pressure). در عین حال با یک تفاوت مهم می بینیم که شوامنی در هر بازی به طور میانگین 4.02 بار توانسته تا از طریق ایجاد فشار مستقیم در کمتر از 5 ثانیه، توپ را از حریفان پس بگیرد و تیمش را صاحب مالکیت توپ کند. در پیشرفتی جالب توجه و مهم که در تحلیل داده ها به آن می پردازم، می بینیم که او در این زمینه توانسته در صدک 76 اُم قرار گیرد. (Pressure Regains).

تحلیل داده ها در این بخش بسیار کلیدی است. به این دلیل است که بارها اشاره کرده ام داده های فنی پیشرفته خام به تنهایی کاربردی نیستند و باید روی آن ها تحلیل فنی مفصلی صورت گیرد. شاید در نگاه اول شما با دیدن صدک شوامنی در داده فنی پیشرفته «Pressure» بگویید که هافبک فرانسوی در حوزه پرسینگ بازیکن توانایی نیست اما این داده فنی پیشرفته به تنهایی نمی تواند منعکس کننده وضعیت بازیکنی در این حوزه باشد. پرسینگ تعریف و جزئیات مفصلی دارد و رویکرد هر سرمربی با سرمربی دیگر در اجرای این مساله در فوتبال مدرن متفاوت است. اینکه شوامنی در طول بازی زیاد در این زمینه نسبت به دیگر هافبک های میانی فعال نیست، لزوما نشان نمی دهد که او در این زمینه توانایی ندارد بلکه این مساله می تواند نشات گرفته از رویکرد سرمربی او باشد. یک سرمربی با توجه به رویکردش به مقوله پرسینگ ترجیح می دهد این مسئله را از طریق بازیکنان خط جلو خود انجام دهد، سرمربی دیگری ترجیح می دهد از یک یا چند هافبک خاصش در این زمینه استفاده کند و سرمربی دیگری نیز می تواند رویکردهای متفاوتی داشته باشد.

 آن چیزی که به ما در این زمینه می تواند کمک کند، داده فنی پیشرفته مکمل «Pressure Regains» است. جایی که مطالعه این داده فنی پیشرفته نشان می دهد هافبک با استعداد فرانسوی توانسته در هر بازی بیش از 4 بار در کمتر از 5 ثانیه پس از ایجاد فشار و پرس مستقیم روی بازیکنان حریف، توپ را با موفقیت از آنان پس بگیرد. او در این زمینه از 76 درصد هافبک های میانی هم پستش در لیگ های مطرح اروپایی بهتر عمل کرده است. به این ترتیب مشخص می شود که شوامنی اتفاقا به عنوان یک بازیکن در پست «Holding midfielder» قابلیت خوبی در حوزه پرسینگ دارد و هر سرمربی می تواند با توجه به رویکردش روی او در این مساله حساب کند. شوامنی در موناکو گرچه در طول بازی از لحاظ تعداد، در زمینه پرسینگ فعالیت زیادی از خود نشان نداده (این مساله ارتباط مستقیمی به رویکرد سرمربی دارد) اما در نقطه مقابل هر زمان که در این مساله فعالیت کرده، توانسته با موفقیت خوبی توپ را از حریفانش پس بگیرد و صد البته که در این زمینه نیز همچنان می تواند پیشرفت کند.

در بخش سوم مطالعه داده های فنی پیشرفته اما می رسیم به تخصص فوق العاده مهم شوامنی. تخصصی که احتمالا رئال مادرید را مجاب کرده تا این مبلغ گزاف را برای یک هافبک با ویژگی های شوامنی پرداخت کند. توجه شما را به دو داده فنی پیشرفته «PAdj Tackles» و «PAdj Interceptions» جلب می کنم. دو داده فنی پیشرفته تدافعی که پیش از این نیز درباره آن توضیح داده ام (اینجا). داده های پیشرفته ای که توانسته اند انقلاب مهمی را در حوزه پارامترهای تدافعی ایجاد کنند و آمارهای آماتور و بدون مصرف پیشین در این حوزه را از دور خارج کنند. به تصویر زیر دقت کنید. نگاه کنید که چگونه شوامنی از حیث داده فنی پیشرفته «PAdj Tackles» با مقدار 3.40 در هر بازی توانسته از 91 درصد هافبک های میانی در لیگ های مطرح اروپایی بهتر عمل کند. نکته زمانی هیجان انگیزتر می شود که بدانید هافبک فرانسوی جدید رئال مادری با مقدار 4.87 از حیث «PAdj Interceptions» در هر بازی، در صدک 99 اُم قرار گرفته و تقریبا هیچ هافبک میانی در لیگ های مطرح اروپایی وجود ندارد که از او در این زمینه در فصل گذشته بهتر عمل کرده باشد.

تحلیل داده ها بسیار هیجان انگیز است. شوامنی هافبک میانی در پست «Holding midfielder» است که تخصصش درگیری های فیزیکی علی الخصوص در یک سوم میانی و تدافعی است. او هوش بسیار زیادی در خواندن بازی حریف دارد و با استفاده از فیزیک بدنی منحصر به فردش که در ادامه از آن بیشتر صحبت خواهم کرد، این توانایی را دارد تا هر توپی را در هر لحظه و در هر موقعیت مکانی، قطع کند و مانع از رسیدن به حریفان شود. او یک پادشاه در این زمینه محسوب می شود. توپ را بو می کشد و می داند که بازیکن صاحب توپ قرار است آن را به کجا ارسال کند و در کمتر از یک ثانیه می تواند خودش را در مسیر آن قرار دهد. شوامنی در حال حاضر، یک متخصص ذاتی در این حوزه است و می توان گفت که در فصل گذشته هیچ هافبک میانی نتوانسته در مجموع این دو داده فنی پیشرفته، همچون او عمل کند. دقت کنید که این تخصص او برآیند هوش بالایش و همچنین فیزیک بدنی منحصر به فردش است. در ادامه از این مساله بیشتر صحبت می کنم.

حالا به طور مصداقی به جزئیات بیشتری از بازی شوامنی توجه کنید. توضیح دادم که شوامنی توانایی های قابل قبولی در ایجاد فشار و پرسینگ موفق دارد و اگر سرمربی از او بخواهد، می تواند در نقاط مختلف زمین، با توجه به فیزیک بدنی اش، در این حوزه کمک حال تیم باشد. به مورد اول دقت کنید که از دیدار فرانسه مقابل کرواسی انتخاب شده. در تصویر اول می بینیم که کرواسی از عقب زمین در حال بازیسازی است و فرانسه سعی دارد تا با ارائه «High-Pressing» توپ را از بالا تصاحب کند. در این تصویر شما شوامنی را هنوز در کادر نمی بینید اما به لوکا مودریچ دقت کنید که در راستای کمک به هم تیمی هایش در تلاش است خودش را به عقب زمین برساند.

حالا در تصاویر بعد به ترتیب می بینید که چگونه شوامنی از عقب زمین خودی لوکا مودریچ را دنبال می کند و با استفاده از گام های بلند و استثنایی اش می تواند روی یکی از بهترین هافبک های میانی کره زمین در نقش «All-round midfielder» فشار ایجاد کند و باعث باز پس گیری توپ در ادامه برای فرانسه شود.

مورد بعدی را نیز روی تاکید بر توانایی قابل قبول شوامنی در حوزه پرسینگِ موفق انتخاب کرده ام. به تصویر زیر از دیدار موناکو مقابل سنت اتین دقت کنید. مطابق مورد قبل می بینید که به ترتیب، شوامنی چگونه قبل از رسیدن توپ به بازیکن مورد نظر، شروع به گام برداشتن می کند و با ایجاد فشار سریع و مستقیم، در کمتر 5 ثانیه می تواند توپ را از بازیکن حریف پس بگیرد (Pressure Regains).

مورد سوم جزئیات بیشتری دارد و می خواهم از مفهوم «Defensive Positioning» برای شما صحبت کنم. مفهومی بسیار مهم در علم مربی گری و آنالیز فوتبال که مربوط به توانایی های بازیکنان در راستای پس گرفتن وظایف تدافعیشان می شود. به این معنی که بازیکنی که وظایف تدافعی مشخصی دارد، به محض لو رفتن توپ، بتواند خیلی سریع خودش را به پست تدافعی اش برساند تا مانع از ایجاد خطر روی دروازه تیمش شود. اورلین شوامنی در این زمینه نیز فوق العاده است و یک متخصص ذاتی محسوب می شود. به مورد سوم از دیدار موناکو مقابل لانس دقت کنید. در تصویر نخست می بینید که موناکو توپ را در بالای زمین از دست داده و بازیکنان لانس در تدارک طراحی یک ضد حمله سریع هستند. شوامنی را می بینید (دایره مشکی) که خارج از پستش قرار دارد و این یک خطر برای موناکو به حساب می آید.

در تصاویر بعد به ترتیب معنای واقعی «Defensive Positioning» را می توانید درک کنید. نگاه کنید که چگونه شوامنی با استفاده از فیزیک بدنی، پاها و گام های بسیار بلندش (آدم را یاد پل پوگبا می اندازد) می تواند پست تدافعی اش را پس بگیرد و خیلی سریع خودش را به منطقه خطر در پشت باکس خودی برساند و مانع از تحقق ضد حمله لانس شود. در تصویر آخر ببینید که شوامنی چگونه دقیقا در پشت باکس خودی قرار گرفته و آن را با تصویر اول مقایسه کنید.

مورد چهارم را نیز روی تاکید بر این مساله انتخاب کرده ام، باز هم از دیدار فرانسه مقابل کرواسی. در تصویر نخست ضمن دقت به موقعیت مکانی شوامنی (دایره سفید) نگاه کنید که چگونه با اشتباه فردی، کرواسی ناگهان و در شرایطی غافلگیرانه، در یک موقعیت عالی خطرناک برای گلزنی قرار می گیرد.

در ادامه باز هم به هنرنمایی و سرعت خیره کننده شوامنی در حضور موثر در مناطق تدافعی اش دقت کنید. او خیلی سریع بار دیگر با استفاده از فیزیک بدنی اش خود را به محل خطر می رساند و در کمتر از 1 ثانیه با بازیخوانی موثر خود، تکلی سریع را درون باکس می زند که منجر به دفع توپ و خطر از روی دروازه فرانسه می شود.

صحبت از هوش بالا و بازیخوانی شوامنی کردم، مورد پنجم را روی تاکید بر این مساله از دیدار موناکو مقابل لیل انتخاب کرده ام. در دو تصویر اول به موقعیت شوامنی دقت کنید.

در ادامه می بینیم که چگونه این هافبک فرانسوی به سادگی با استفاده از هوش و بازیخوانی اش توپ و بازیکن حریف را دنبال می کند و می داند که بازیکن لیل قرار است کدام منطقه را هدف قرار دهد. شوامنی بازیکن حریف را تا لب خط دنبال می کند و در انتها خیلی سریع در کمتر از 1 یا 2 ثانیه توپ او را می زند تا مالکیت توپ بار دیگر به موناکو بازگردد.

اورلین شوامنی یک بازیکن خاص در پست «Holding midfielder» است و شما باید دست کم تا این لحظه، مطابق کاربردها و تخصص هایش از او انتظار داشته باشید. نکته مهم این است که شوامنی با توجه به فیزیک بدنی اش و استعدادی که دارد، می تواند در ادامه زیر نظر یک سرمربی بازیکن ساز، پتانسیل های بیشتری از خود نشان دهد و در پارامترهای تهاجمی پیشرفت کند تا بتواند برای بازی در پست ها و نقش های دیگر نیز خود را آماده کند. او البته همین حالا نیز توانایی های متوسط رو به بالایی در این زمینه ها دارد اما توانایی متوسط رو به بالا برای بازی در ترکیب ثابت تیمی همچون رئال مادرید، به هیچ عنوان کافی نیست. با این حال او در تخصص خودش در حال حاضر، همتا ندارد و هافبک میانی و تدافعی در سطح او در این زمینه یافت نمی شود (این مقایسه مربوط به فصل گذشته می شود). البته رقم انتقال برای بازیکنی با تخصص او کمی گزاف به نظر می رسد. مسئله ای که باعث شده این خرید شاید «لاکچری بازی» فلورنتینو پرز پس از ناکامی در راضی کردن ام باپه تلقی شود اما در این روزها شما خیلی نباید بازیکنان را از روی قیمتشان قضاوت کنید. اورلین شوامنی این پتانسیل را دارد که همچنان پیشرفت کند و در ادامه در کنار کاماوینگا و والورده، تبدیل به آینده رئال مادرید در خط میانی شود.

*داده های فنی پیشرفته از کمپانی مرجع StatsBomb استخراج شده است.

اخبار داغ 

حمله ایجنت گابریله پین به مدیرعامل استقلال رسمی / عنایتی از تیم هوادار جدا شد! ملاقات وینیسیوس جونیور و آلفونسو دیویس در میامی / عکس پپ گواردیولا خواهان جذب انزو مارسکا به عنوان کمک مربی

منبع: طرفداری

کلیدواژه: لیگ های مطرح اروپایی هافبک های میانی او در این زمینه طور میانگین اورلین شوامنی تحلیل داده ها تصویر زیر هافبک میانی رئال مادرید متوسط رو دقت کنید حال حاضر فیزیک بدنی ایجاد فشار پس بگیرد خیلی سریع تیمی هایش برای بازی عقب زمین بهتر عمل یک متخصص ا م قرار باز هم هم پست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۰۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سید الحوثی: اسرائیل از تاکتیک های جدیدی برای کشتار ملت فلسطین استفاده می کند

رهبر جنبش انصارالله یمن گفت آمریکا در تمام جنایات هولناک رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین از محاصره و گرسنگی گرفته تا کشتار، ویرانی و نسل کشی شریک است.

به گزارش ایرنا به نقل از شبکه الجزیره، سید عبدالملک الحوثی رهبر جنبش انصار الله یمن امروز پنجشنبه در سخنانی تصریح کرد: دشمن به انواع جنایات خود علیه نوار غزه ادامه می دهد و نسل کشی و ویرانگری و ربودن فلسطینی ها را همچنان مرتکب می شود.

وی افزود: دشمن صهیونیست از تکنیک های جدیدی برای کشتار ملت فلسطین مرتکب می شود که از جمله آنها، پخش صدای فریاد ناله و درخواست کمک از طریق بلندگوهای نصب شده بر روی پهپادهای خود است تا مردم پس از شنیدن صدا برای کمک به سمت منبع صدا حرکت کنند و پس از جمع شدن مردم در محل، آنها را هدف قرار دهد.

سید عبدالملک الحوثی تصریح کرد: نبش قبر و سرقت اعضای بدن بیماران و قتل پرسنل پزشکی از جمله دیگر جنایت های ارتش رژیم صهیونیستی در طول جنگ علیه غزه بوده است.

وی افزود: رژیم صهیونیستی بیمارستان ها در غزه را به گورهای جمعی تبدیل کرده است.

سید عبدالمالک بدرالدین الحوثی افزود: هر کاری که دشمن صهیونیستی انجام می دهد تحت حمایت همه جانبه از جکله مالی و تسلیحاتی آمریکایی‌هاست. نقش آمریکا در تجاوز به فلسطین به گونه ای است که گویی جنگ غزه، نبرد این کشور بوده است.

وی خاطرنشان کرد: آمریکایی ها کشور قطر به عنوان یک کشور میانجی را برای اتخاذ دیدگاه همسو با آمریکا و اسرائیل علیه جنبش حماس تحت فشار قرار می‌دهند. آمریکا به قوانین و حقوق بشر و یا هر عنایونی که مطرح می کند و درباره آن لاف می زند مانند دموکراسی و آزادی عقیده و بیان، احترام نمی‌گذارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی در دستور کار است
  • عکس| عکس‌های جدید حامد آهنگی در تولد لاکچری پسرش
  • لاکچری‌ترین فروشگاه آب معدنی جهان در این شهر ایران رونمایی شد + ویدئو
  • جلال زاده: غافلگیری ایران در عملیات وعده صادق در راهبرد و تاکتیک بود + فیلم
  • والیبال نشسته به دنبال نمایش جدید در پاریس/سید طلا با تاکتیک نوین
  • سوسیداد 0-1 رئال: تیم کارلتو برای قهرمانی عجله دارد
  • آرنه اسلوت یا روبن آموریم؛ آن‌ها به چه فوتبالی علاقه‌ دارند و چگونه فکر می‌کنند؟ / ایستگاه تاکتیک
  • این خودروی لاکچری رسما رونمایی شد
  • مورایس و مرور تاکتیک‌های بازی با استقلال (عکس)
  • سید الحوثی: اسرائیل از تاکتیک های جدیدی برای کشتار ملت فلسطین استفاده می کند